For a great day at work

Din tidsplan er vår tidsplan


Vi gratulerer Michal Oktabinski fra Polen!

Et bilde sendt inn av Michal Oktabinski fra Polen, er vinner i Cramos internasjonale Creativity Challenge


VI HAR FLOTTE MENNESKER OG GOD SERVICE FOR ALLTID Å KUNNE GI VÅRE KUNDER EN BRA DAG PÅ JOBBEN. SE VIDEOEN UNDER, TA EN TITT OG GJERNE.


KJENNER DU VÅRE PRINSIPPER?


VI ER ALLTID LYDHØRE

VI ER ALLTID LYDHØRE

Cramo ønsker å skape en ny servicestandard for hele utleiebransjen. Derfor lytter vi på en ny måte. Kunderepresentanten er en nøytral part som ønsker å høre fra deg uansett årsak til misnøye. Dette er en av måtene vi kan forstå dine behov og prioriteringer på, og detaljert informasjon er vår nøkkel til riktige og kreative løsninger for hvert prosjekt.


VI LEVERER ALLTID I TIDE

VI LEVERER ALLTID I TIDE

En byggeplass er et puslespill hvor enhver forsinkelse er en for mye. Derfor har vi utviklet unike rutiner og målinger for alltid å levere i tide. Ett minutt for sent eller en slange for lite, vi tar ansvaret!


VI ER ALLTID DER FOR DEG

Vårt utstyr er alltid i orden

Utstyr med høy kvalitet er selve kjernen i vår virksomhet. Derfor har vi utformet en unik plan for support. Enten vi snakker om håndholdt verktøy eller tunge maskiner, er det avgjørende å minimere risikoen for potensielle feil på utstyret. Men, det er fortsatt teknologi vi snakker om. Når utstyret må repareres eller erstattes, har vi bransjens mest ambisiøse plan for det.


Ønsker du å vite mer? Send oss en forespørsel.

Kontakt oss – for mer informasjon, et nytt tilbud – eller for å få en bra dag på jobben. For å kontakte vår Kunderepresentant, klikk på høyre fane.


Cramo AS | Telefon 23 37 55 60 | info.no@cramo.com